четвер, 28 березня 2019 р.

Конкурс космічних малюнків - Space Art Challenge

Творчі роботи учнів Заліщицької державної гімназії, які надіслані на конкурс космічних малюнків  Space Art Challenge

Малюнки Тараса Радзіха



Малюнок Кальчук Софії
 
Малюнок Заячковської Надії

Малюнок Кузь Христини

Про конкурс малюнків

     Дитина захоплюється всім, що стосується космічної тематики? І при цьому ще й непогано малює? Знайома ситуація?

     Тоді у вас точно зростає майбутній астронавт або дослідник космічних просторів. І таку його сторону допитливості слід розвивати. Зробити це можна різними шляхами. Наприклад, брати участь в дитячих конкурсах, які пов'язані з вивченням космосу. Одним з таких є конкурс дитячого малюнка Noosphere Space Art Challenge, цьогорічна тема якого: «Твої космічні канікули».
     Всі батьки знають - в кожному маленькому мрійникові ховається великий винахідник. А яким бачить майбутнє ваша дитина? Нехай ваші маленькі дослідники намалюють космічні канікули, про які завжди мріяли та оримають цінні призи від організаторів. Всі учасники отримають дипломи про участь, переможці у кожній віковій категорії: художні набори, 3D ручки та новітні графічні планшети.
     З 1 лютого 2019 року по 1 квітня 2019 року кожна дитина у віці від 3 до 17 років включно може стати учасником конкурсу – треба тільки уявити, якими будуть майбутні космічні канікули, і поділитися мрією зі світом!
Переможці будуть оголошені під час космічного саміту Noosphere Space Summit, 17-18 квітня (Київ). Найкращі роботи будуть опубліковані на веб-сторінці конкурсу та презентовані на виставці в рамках Noosphere Space Summit.
     Надсилайте роботи на офіційному сайті:
www.noospheresummit.space/art-challenge

     Підписуйтеся та отримуйте найцікавіші новини на офіційній сторінці конкурсу в Фейсбук: (тегнути сторінку @Конкурс дитячих малюнків Noosphere Space Art Challenge, https://www.facebook.com/events/1008411996032777)

     Місія організатора конкурсу Асоціації Ноосфера полягає в популяризації науки серед молоді, підтримці вчених та інноваторів.

     Контакти організатора: vasylenko@noosphere.com, +38(095)320-56-70

Немає коментарів:

Дописати коментар