Сторінки

четвер, 25 лютого 2021 р.

Нагорода творчим дітям від І Міжнародного (VІІ Всеукраїнського, ХVІІ Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці

 

Триває І Міжнародний (VІІ Всеукраїнський, ХVІІ Всекримський) фестиваль-конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці!
Шостий рік поспіль учні Заліщицької державної гімназії Тернопільської області активно беруть участь у цьому престижному, з глибокими традиціями Фестивалі-конкурсі в номінації «Малюнок». Цьогоріч це - 17 дітей.
Надзвичайно приємно і надихаюче було сьогодні, 25 лютого 2021 року, у велике свято для кожного свідомого громадянина нашої держави - 150-ліття від дня народження Лесі Українки - і що символічно: це - рік 30-річчя Незалежності України - передати нагороду Конкурсу цьогорічним його юним учасникам. Це - Єлизавета Стахів та Ілля Стахів, учні 3(7)-Б класу Заліщицької державної гімназії. Сестра і брат Стахові мають хист до образотворчого мистецтва, люблять малювати, тож ця нагорода, є підтримкою їхніх здібностей. 
 За це ми щиро вдячні організаторам Фестивалю-конкурсу, які докладають величезних зусиль для реалізації завдань цього творчого змагання, підтримуючи дух українства у кожній дитині!
Велике спасибі за творчу працю у вихованні молоді, справжніх громадян України через животрепетне й вічне Лесине Слово голові оргкомітету Фестивалю-конкурсу, заслуженому вчителеві України Тетяні Миколаївні Захаровій, голові Громадської організації культурно-просвітницького товариства «Джерело» Ользі Дмитрівні Стефанюк, усім спонсорам, небайдужим благодійникам – усім без винятку, хто причетний до Конкурсу і докладає величезних зусиль, щоб підтримувати нашу талановиту юнь! Наша щира вдячність пану Віктору Лагодіну за підтримку цих творчих дітей! Зичимо успіхів Вам і добра!
150-річний ювілей Лесі Українки повинен об’єднати всіх нас навколо її непересічного творчого спадку заради розвою української мови, культури, запалити в наших серцях «досвітні огні» справжньої любові до своєї країни, щоб 2021-й дійсно став Роком Лесі Українки!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар