субота, 17 березня 2018 р.

Анцібор Віталіна та Хандій Діана - переможниці Конкурсу "Змагаймось за нове життя!" - 2018, присвяченого Лесі Українці, в номінації "Малюнок"


   17 березня 2018 року в Чернівецькій обласній філармонії відбувся заключний гала-концерт Всеукраїнського конкурсу "Змагаймось за нове життя!", присвяченого Лесі Українці. 
      Під час цього концерту Дипломи І ступеня, кубки та подарунки були вручені майже 150 "золотим" переможцям у різних номінаціях. 

У номінації "Малюнок" переможцями також стали учениці Заліщицької державної гімназії Віталіна Анцібор та Діана Хандій. Щиро вітаємо! 

     Подяки від організаторів цього престижного творчого змагання  і Федерації професійних спілок України отримала і вчитель образотворчого мистецтва Дяків О.І. 
     Щира вдячність організаторам цього престижного мистецького і патріотичного конкурсу! Особливою для нас стала зустріч та світлина із заслуженим вчителем України Т.М.Захаровою! Дякуємо!

Сердечно вітаємо Тетяну Миколаївну, яка, надихаючись творчістю Лесі Українки, виховує, навчає і підтримує юне покоління в його найкращих творчих ідеях! Добра Вам і миру, шановна Тетяно Миколаївно!

  Чудове фото, на якому у Чернівецькій обласній філармонії на сцені зібралися юні переможці, які отримали перші місця в різних номінаціях XIV Всеукраїнського конкурсу "Змагаймось за нове життя!", присвяченого Лесі Українці. А серед цих творчих дітей, юнаків та дівчат - і наші гімназисти Віталіна Анцібор та Діана Хандій!

Немає коментарів:

Дописати коментар