вівторок, 20 грудня 2016 р.

Сертифікати учням Заліщицької державної гімназії та подяки від організаторів Міжнародного басейнового конкурсу "БАРВИ ДНІСТРА" - 2016

     Завершився Міжнародний басейновий конкурс "Барви Дністра", проведений за підтримки проектного компоненту "Зміна клімату та безпека в басейні річки "Дністер", який виконується ЄЕК ООН та ОБСЄ в рамках міжнародної ініціативи "Довкілля та безпека", за фінансування Austrian Development Cooperation.
    Учні Заліщицької державної гімназії взяли активну участь у цьому творчому змаганні 2016 року, представивши свої креативні роботи з образотворчого мистецтва.
    Нещодавно учасники конкурсу отримали сертифікати активних учасників за підписом голови оргкомітету конкурсу "Барви Дністра" Н.С.Крути. Це - гімназисти Софія Миронюк (творча робота "Самотній човен на Дністрі серед осінніх барв"), Анастасія Гуменюк ("Із вітерцем на велосипеді вздовж чудового Дністра"), Анастасія Бойко ("Замріяний велосипед у рожевих кольорах"), Анастасія Островерхова ("Старі човни біля берега Серету"), Ольга Шмиглик ("Дністер та осінній парк"), Діана Хандій ("Човен біля берега мальовничого Дністра"), Софія Шегера ("Птахи - дика природа Дністра") та Надія Заячковська ("Тихий вечір на Дністрі").
    Крім того, подяки від організаторів конкурсу отримали дирекція Заліщицької державної гімназії, а також вчитель образотворчого мистецтва, керівник учасників конкурсу Оксана Іванівна Дяків.

Малюнок А.Бойко


Малюнок А.Гуменюк


Малюнок Н.Заячковської


Малюнок С.Миронюк


Малюнок А.Островерхової


Малюнок Д.Хандій


Малюнок С.Шегери


Малюнок О.Шмиглик




Немає коментарів:

Дописати коментар