неділя, 19 лютого 2017 р.

Конкурс "Вода - це життя" - 2017. Участь учнів Заліщицької державної гімназії в конкурсі.

КОНКУРС "ВОДА - ЦЕ ЖИТТЯ"
         Тернопільське обласне управління водних ресурсів організувало конкурс на найкращу творчу роботу (малюнок, твір, вірш, флешмоб, фото тощо) «Вода – це життя», який було оголошено в рамках відзначення 22 березня 2017 року Всесвітнього дня води.
         Даний конкурс проводився з метою підвищення екологічної свідомості та обізнаності учнів та молоді щодо проблем, пов’язаних із водним фактором, а також з метою формування бережливого ставлення до водних ресурсів.
Прізвище та імя учасника:
Бачинська Лілія, 4(8)-А клас

Вид представленої роботи:
малюнок «Самотній велосипед на березі «Дністра» (А3 формат, змішана техніка)

Прізвище та імя учасника:
Белей Христина, 2(6)-Б клас

Вид представленої роботи: малюнок «Живописна річка Серет у с. Кулаківці»
(А4 формат, акварель)
Прізвище та імя учасника:
Сорока Ілля, 4(8)-А клас

Вид представленої роботи:
малюнок «Міст через Дністер єднає Заліщики та Буковину» (А4 формат, акварель)

Прізвище та імя учасника:
Хандій Діана, 4(8)-А клас

Вид представленої роботи:
малюнок «Річка Джурин в селі Устечко»
(А3 формат, змішана техніка)
Прізвище та імя учасника:
Якимчук Ірина, 4(8)-А клас

Вид представленої роботи:
малюнок «Човен на річці Дністер  біля м.Заліщики» (А3 формат, акварель)

Прізвище та ім’я учасника:
Кальчук Тамара, 4(8)-Б клас

Вид представленої роботи: малюнок «Човни біля берега Серету» (А3 формат, акварель)


Як інформує Тернопільське облводресурсів на своєму сайті, у 2017 року участь в конкурсі взяла велика кількість учасників – 437 з різних навчальних закладів Тернопільської області. Діти у двох вікових категоріях (6-12 р.; 13-18 р.) представляли свої роботи у таких номінаціях: малюнок, фото, презентація, твір та вірш.

З такої великої кількості робіт визначити переможців було дуже важко, усі діти - талановиті, всіх хотілося відзначити, але все-таки у конкурсі має бути переможець. Членами конкурсної комісії було визначено переможців у п’яти номінаціях та у двох вікових категоріях по три місця.         

30 березня 2017 року члени організаційного комітету – голова оргкомітету конкурсу Озеранець О.Т., Майка В.З., Фатаєва Н.А., Скоробогатий Я.В., Герзун М.А., Козак З.І., Федоров М.М., Росіцька Т.В., Конєнков В.Г., Седюкова Н.Б., Сосенко Т.С. - визначили переможців. Було вирішено: нагородити переможців Конкурсу грамотами та подарунками, окремим учасникам оголосити подяки.

Заліщицькій державній гімназії  направлена Подяка за активну участь в обласному конкурсі "Вода - це життя" (номінація "Малюнок", старша вікова категорія 12-18 років) та творчий підхід учнів у розкритті теми у їхніх роботах. 

На фото: працює комісія Тернопільського облводресурсів. На столі серед малюнків - роботи учнів Заліщицької гімназії, зокрема Кальчук Тамари, Якимчук Ірини. 

         







Немає коментарів:

Дописати коментар