вівторок, 23 травня 2017 р.

Виставка творчих робіт учнів Заліщицької державної гімназії до Дня Європи в Україні-2017

Виставка творчих робіт до Дня Європи в Україні

18 травня у Заліщицькій державній гімназії почала діяти виставка творчих робіт, присвячена Дню Європи в Україні, який відзначається щороку у третю суботу травня. Виставка, організована вчителем образотворчого мистецтва Дяків О.І., об'єднала у собі дві теми: "Єдність у різноманітті" та "Цікаві факти про країни Європи". Учні 2(6)-А, 3(7)-А і 5(9)-А, які вивчають німецьку мову як другу іноземну, долучилися до виставки, створивши постери про Німеччину. 

Учениці 2(6)-А класу Дебора В., Запорожан В. і Торська Ю. представили постер "Berlin - die Hauptstadt Deutschlands" ("Берлін - столиця Німеччини"), 3(7)-А клас продемонстрував постер "So sind die Deutschen: interessante Fakten über Deutschland" ("Ось такі є німці: цікаві факти про Німеччину"), а учениці 5(9)-А класу Розновська Л., Слободян Х. і Тракало А. подали на виставку плакат "Prominente Persönlichkeiten Deutschlands" ("Відомі люди Німеччини").
На виставці представлені також цікаві малюнки учнів 1(5)-3(7) гімназійних класів, присвячені Дню Європи в Україні.
Виставка дозволяє глибше пізнати цінності і прагнення європейських народів, а для учнів Заліщицької державної гімназії - це чудова можливість творчо проявити своє бачення країн Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар