неділя, 28 січня 2018 р.

Нагородження переможців першого етапу обласного конкурсу дитячого малюнка «Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята»


Нагородження найкращих
  
У великому залі Заліщицької районної державної адміністрації 24 січня 2018 року відбулося нагородження переможців першого етапу обласного конкурсу дитячого малюнка «Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята», який відбувся 14 грудня 2017 року. Переможці конкурсу були відзначені грамотами та сувенірними подарунками від відділу з питань освіти, молоді та спорту, а серед них - учні Заліщицької державної гімназії Тетяна Заячковська (І місце) та Ольга Шмиглик (ІІІ місце) - на фото у центрі. Інші учасники отримали грамоти за участь у конкурсі.
У нагородженні взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Краснюк та начальник відділу з питань освіти, молоді і спорту Надія Підгребя.
Конкурс проводився з метою виховання патріотизму підростаючого покоління, утвердження ідеї розбудови незалежної України, вшанування героїчних звитяг учасників антитерористичної операції, надання дітям можливості реалізації творчих здібностей та підтримки обдарованої молоді району. Загалом участь у конкурсі взяли 66 дітей.

Галина Самковська,
головний спеціаліст відділу
 з питань освіти, молоді і спорту Заліщицької РДА

(Заліщицька районна газета «Колос» від 2 лютого 2018 року)

Немає коментарів:

Дописати коментар