пʼятниця, 4 січня 2019 р.

Результати районного конкурсу "Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята"-2018


ПІДТРИМУЄМО ТВОРЧІСТЬ ДІТЕЙ


У рамках відзначення свят новорічно-різдвяного циклу, організації змістовного дозвілля дітей і юнацтва, виховання поваги до народних традицій у школах району проведено низку заходів. Це - благодійна акція «З турботою про дитину», конкурс малюнка «Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята», благодійної  програми «Миколай дарує радість» та ін.
Відділ з питань освіти, молоді і спорту райдержадміністрації з 14 по 24 грудня 2018 року провів районний  конкурсу дитячого малюнка «Не залиши свого захисника наодинці в новорічно-різдвяні свята» з метою виховання патріотизму підростаючого покоління, вшанування героїчних звитяг наших воїнів на сході України та для підтримки обдарованої молоді району.
У творчому змаганні взяли участь понад 40 учнів із різних шкіл. 
Переможців визначало журі, до складу якого входили головні спеціалісти відділу з питань освіти, молоді і спорту Галина  Самковська і Володимир  Гев’юк, фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Климівська та ін.
Відповідно до вікових категорій у молодшій групі перше місце посів Володимир Присяжнюк (ЗОШ І-ІІ ст. с.Городок); друге місце – Христина Белей (Заліщицька державна гімназія); третє місце – Арсеній Мільчановський (ЗОШ І-ІІI ступенів с. Дорогичівка). 
У старшій віковій групі після перегляду всіх робіт місця розподілились так: перше місце – Руслан Халак (ЗОШ І-ІІI ст. с. Дорогичівка); друге місце – Надія Заячковська (Заліщицька державна гімназія); третє  – Світлана Куріцин (ЗОШ І-ІІI ст. с. Солоне). 
Переможці конкурсу будуть відзначені грамотами та сувенірними подарунками від відділу з питань освіти, молоді та спорту. Інші учасники конкурсу отримають грамоти за участь у конкурсі. Усім юним художникам щиро дякуємо за творчу роботу!

Галина Самковська,
головний спеціаліст відділу з питань освіти, молоді і спорту РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар