четвер, 30 квітня 2020 р.

ПЕРЕМОГА ГІМНАЗИСТКИ ЯНИ САКАЛИ у VІ Всеукраїнському (ХVІ Всекримському) фестивалі-конкурсі «Змагаймось за нове життя!» (номінація «Малюнок»)


Учні Заліщицької державної гімназії під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва О.І.Дяків, починаючи з 2015 року, щорічно беруть участь у престижному Всеукраїнському (Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченому Лесі Українці, направляючи компетентному журі від десяти до двадцяти творчих робіт у номінації «Малюнок».
Цей навчальний рік теж не став винятком. У VІ Всеукраїнському (ХVІ Всекримському) фестивалі-конкурсі «Змагаймось за нове життя!» взяли участь у згаданій номінації дев’ять гімназистів, направивши у Полтаву десять малюнків. Це - Сакала Яна, Сендецька Катерина, Морозова Вікторія, Українець Софія, Бегунова Анна, Веселовська Ірина, Гловацький Максим, Заячковська Надія, Кузь Богдан.


 Малюнок Яни Сакали

До слова,  цей конкурс проводиться з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery & Cafe», Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього» та родини Бурбак за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Федерації професійних спілок України, Профспілок працівників освіти і науки України, Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської міської ради, Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.
 Радує, що журі визнало переможною творчу роботу Яни Сакали (Ілюстрація до легенди Лесі Українки "Щастя"). Щиро вітаємо Яну з першим місцем і бажаємо їй нових творчих успіхів!
Інші гімназисти отримають сертифікати учасників VІ Всеукраїнського (ХVІ Всекримського) фестивалю-конкурсу «Змагаймось за нове життя!».

Немає коментарів:

Дописати коментар