четвер, 10 вересня 2020 р.

Конкурс дитячого малюнка «Україна майбутнього»-2020. Участь учнів Заліщицької державної гімназії

Конкурс проводиться в трьох вікових групах: 1) до 8 років, 2) 9-12 років, 3) 13-16 років. У кожній віковій групі фахове журі в День Покрови, 14 жовтня, визначить трьох переможців конкурсу, яких чекають цікаві сюрпризи! Думайте, плануйте, прогнозуйте, мрійте про Україну, якою ви хочете її бачити, в якій хочете жити!
Назва малюнка: «Захоплюючі атракціони: Україна майбутнього – це країна, яка піклується про щастя і радість дітей». Автор малюнка: Маланич Анастасія.
Назва малюнка: «Україна майбутнього – це країна, в якій дбають про природу і вирощують екзотичні сади з рідкісними деревами». Автор малюнка: Кузь Христина.
Назва малюнка: «Дитячі майданчики – в кожному селі та місті: Україна майбутнього – це країна щасливого дитинства». Автор малюнка: Звоздецька Анастасія
Назва малюнка: «Україна майбутнього – це країна, де збудовані сучасні будинки для людей, які подорожують новими швидкими поїздами». Автор малюнка: Сакала Яна.
Назва малюнка: «Україна майбутнього – це країна, де живуть щасливі сім’ї, немає війни, і тато завжди зі своєю родиною». Автор малюнка: Кравчук Анастасія.
Назва малюнка: «Україна майбутнього – це країна дружби, де дружать діти Сходу і Заходу, Півночі та Півдня держави». Автор малюнка: Заячковська Тетяна.
Малюнки гімназистів з усіма необхідними матеріалами, згідно вимог конкурсу, надіслані організаторам 15 вересня 2020 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар