неділя, 1 листопада 2020 р.

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості "Безпека в житті - життя в безпеці-2020". Участь гімназистів

Організатори конкурсу: Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» за сприяння Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України. Мета Конкурсу: формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, привернення уваги громадськості до проблем дитячого травматизму, пропаганда здорового способу життя, виявлення і підтримка талановитих, обдарованих дітей та розвиток їх творчого потенціалу. На виконання вимог статті 41 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях", Плану основних заходів цивільного захисту Тернопільської області на 2020 рік, організаційно-методичних вказівок із підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях, запрошуються до участі учні в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості "Безпека в житті – життя у безпеці – 2020". Дитячі роботи для участі в конкурсі приймалися до 15 жовтня 2020 року за адресою: "Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області", вул. Р. Барвінських, 10, м. Тернопіль,46025. Тел/факс (0352) 25-37-45, e-mail: ter_nmc_cz@ukr.net
УЧАСНИКИ КОНКУРСУ В НОМІНАЦІЇ "МАЛЮНОК" ВІД ЗАЛІЩИЦЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ ГІМНАЗІЇ
Малюнок Зоряни Кальчук під назвою: "Ми дружимо зі Світлофором Моргайком та правилами дорожнього руху!" ("Безпека на дорогах і в транспорті")
Малюнок Віталія Музики під назвою: "Екологія душі - екологія стосунків. Ні - насильству в сім'ї!"
Малюнок Ілони Стецької під назвою: "Увага: діти на дорозі! Давайте вчити првавила дорожнього руху разом із Світлофором Моргайком!" ("Безпека на дорогах і в транспорті")
Малюнок Вікторії Морозової під назвою: "Рятувальник-герой ризикує життям, із вогню визволяє, радість повертає!" ("Одна мить з життя рятувальника")
Малюнок Юлії Ілько під назвою: "Багаття в лісі запалили - біду для лісу і тварин вчинили!" ("Не жартуй з вогнем у лісі!")

Немає коментарів:

Дописати коментар