четвер, 3 грудня 2020 р.

Диплом у мистецькому напрямку (номінація «Малюнок») отримав гімназист Віталій Музика за результатами участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Безпека в житті – життя в безпеці - 2020»

У Тернополі підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Безпека в житті – життя в безпеці - 2020». Про це інформує Управління ДСНС України у Тернопільській області. Цей щорічний конкурс дитячо-юнацької творчості проводився за літературним та мистецьким напрямками з метою формування у дітей та учнівської молоді культури безпечної життєдіяльності, патріотичного виховання та привернення уваги громадськості до проблем безпеки в умовах сьогодення, а також виявлення обдарованих дітей і сприяння подальшому розвитку та підтримки юних талантів. Роботи відповідно до вимог, викладених у Положенні цього конкурсу, були надіслані в Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області.
Учні гімназії щорічно є учасниками конкурсу "Безпека в житті – життя в безпеці" в номінації "Малюнок", в якому вже отримували призові місця і подяки за активність і творчий підхід. У 2020 р. взяли участь Віталій Музика, Зоряна Кальчук, Ілона Стецька, Вікторія Морозова, Ілько Юлія (вчитель образотворчого мистецтва О.І.Дяків). Диплом у мистецькому напрямку (номінація «Малюнок») отримав гімназист Віталій Музика. Вітаємо і бажаємо нових успіхів!
Як зазначає Управління ДСНС України у Тернопільській області, цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 240 учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців позашкільних навчальних закладів та гуртка "Юний рятувальник", члени Всеукраїнського громадського дитячого руху "Школа безпеки" Тернопільської області віком від 6 до 18 років із 10 об’єднаних територіальних громад, 14 районів та міст Тернополя, Бережан, Кременця, Чорткова.

Немає коментарів:

Дописати коментар