вівторок, 9 листопада 2021 р.

Відлуння події. Нагородження здобувачів освіти Заліщицької державної гімназії Софії Уколової та Віталія Музики за досягнення з образотворчого мистецтва на святі "Веселка Дністрова-2021"

 


     У перший день літа, під час відзначення Міжнародного дня захисту дітей, на центральній площі міста Заліщики відділом освіти Заліщицької міської ради було організовано та проведено фестиваль обдарованої учнівської молоді «Веселка Дністрова-2021». 
     Того дня були нагородженні за високі досягнення з образотворчого мистецтва здобувачі освіти Заліщицької державної гімназії Софія Уколова та Віталій Музика (вчитель образотворчого мистецтва О.І.Дяків).

    Вручення нагороди учениці Софії Уколовій - за перше місце у номінації "Малюнок" І Міжнародного (VII Всеукраїнського, XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу "Змагаймось за нове життя!" - 2021, присвяченого 150-річчю від дня народження Лесі Українки.


    Гімназист Віталій Музика мав досягнення у 2020-2021 навчальному році, адже  був нагороджений Дипломом за обласний етап конкурсу "Безпека в житті - життя в безпеці-2020".





Немає коментарів:

Дописати коментар