вівторок, 23 листопада 2021 р.

На Тернопільщині відбувся обласний дитячий конкурс малюнка на спортивну тематику до Дня Святого Миколая-2021

До 13 грудня цього року на Тернопільщині тривав обласний дитячий конкурс малюнка на спортивну тематику до Дня Святого Миколая. Головною метою цих творчих мистецьких змагань є привернення уваги підростаючого покоління до занять руховою активністю, аби через малюнок діти висловлювали своє ставлення до здорового способу життя, бачення себе в спорті. Учасники поділені на дві вікові категорії.

Роботи учасники надсилають за електронною адресою: tr_sport@ukr.net або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Кожен учасник має надіслати фото свого малюнка на спортивну тематику в форматі JPEG.

Організаторами обласного дитячого конкурсу малюнка на спортивну тему до Дня Святого Миколая є управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».


Прізвище та імя автора: Максим Марчак,  здобувач освіти Заліщицької державної гімназії Тернопільської області; Заліщицька територіальна громада Чортківського району;  адреса проживання: Чернівецька обл.,  Заставнівський район, с.Кадубівці; представник – Дяків Оксана Іванівна, тел.: 0680743188.

 Назва роботи: «Я - за здоровий спосіб життя! Зимові ігри та розваги: наше здоровя навіть узимку!» 

Техніка виконання: змішана техніка (акварель, кольорові олівці).

Тематика: Ми обираємо здоровя, ми обираємо життя!

      Малюнок Максима Марчака розміщений на сторінці у мережі Фейсбук Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 24 листопада 2021 року:





https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/photos/972828309973390

Тематичний малюнок Гошовської Юлії


Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” завершив підведення підсумків конкурсу, в якому взяли участь 1358 учасників.


Немає коментарів:

Дописати коментар