понеділок, 27 березня 2017 р.

Конкурс малюнків та плакатів на тему: "Солдати, залишайтеся живі наперекір і обстрілам, і "Градам"! На вас чекають квіти польові, дружина й діти, наречена й мати..."

Вшанування Героїв АТО – це священний обов’язок суспільства і держави. Тому важливим є те, щоб кожен громадянин прагнув своїми вчинками зберегти пам’ять про тих патріотів, які віддали життя за свободу і незалежність України. Заліщицька державна гімназія (директор О.Д. Войчишин) спільно з Всеукраїнським дитячим творчим об’єднанням (ВДТО) Культурних, Розумних, Організованих, Кмітливих, Спритних (КРОКС) вдруге організували і провели XVI Відкритий Кубок Тернопільської області з українських інтелектуальних ігор пам’яті Героя АТО Ореста Квача. Цього року захід набув всеукраїнського статусу – і це приємно, але й водночас відповідально. Участь у заході взяли команди Тернополя, Мельниця-Подільської, Кременця, Хоросткова, Острова (Тернопільської області), Бучача, Заліщик, с. Кривої Руди (Полтавська обл.). До речі, команда Заліщицької гімназії «Гелексі», керівник В.Дяків, у 2016 році стала чемпіоном України.

З привітальним словом до учасників та гостей заходу звернулася директор гімназії О. Войчишин. Також на урочистому відкритті, яке відбувалося у новозбудованому актовому залі 26 березня 2017 року, виступили міський голова, мати Героя А. Квач, голова Всеукраїнського ВДТО О. Толстова, перший заступник голова РДА Р. Краснюк, начальник відділу з питань освіти, молоді і спорту Н. Підгребя, голова обласного осередку КРОКС С. Беднарчук. Вони побажали всім успішних виступів у змаганнях і висловили впевненість у тому, що молоде покоління докладе максимум зусиль у розбудові України, захисту її суверенітету та цілісності. Під час командної гри КРОКС приємною несподіванкою стала зустріч учасників змагань з народним депутатом України О.Барною, який подякував присутнім за патріотизм, повагу до пам’яті Героя АТО, побажав успіху, відзначив важливість заходу для утвердження української політичної нації і закликав і надалі своїм інтелектом примножувати міць Української держави.

У рамках цієї події відбувся конкурс малюнків та плакатів на тему: "Солдати, залишайтеся живі наперекір і обстрілам, і "Градам"! На вас чекають квіти польові, дружина й діти, наречена й мати..." 

Учні Заліщицької державної гімназії посіли такі місця за участь у цьому конкурсі:
Радзіх Тарас - І місце, Миронюк Софія - ІІ місце, Гловацький Максим, Хандій Діана, Шмиглик Ольга - ІІІ місце.












Немає коментарів:

Дописати коментар