понеділок, 19 квітня 2021 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка ,,Намалюй свою ,,МРІЮ”

 Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка  ,,Намалюй свою ,,МРІЮ” проводиться з метою  популяризації видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед учнів закладів освіти та учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. 

  Конкурс проводиться з метою виховання національно-патріотичних почуттів та любові до України, виховання громадянина-патріота нової формації (ініціативної особистості продуктивно-діяльнісного типу, яка бачить перспективи своєї держави), популяризації видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед учнів закладів освіти області та учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, виховання національно-патріотичних почуттів та любові до України.
Засновник та організатор Конкурсу: ДК ,,Укроборонпром”.

Назва роботи: Українська «МРІЯ» - мир на нашій землі!

Техніка виконання роботи: акварельні фарби з елементами графіки.

Прізвище, ім’я, по батькові автора: Кузь Христина

Коротка біографічна довідка: Христина Кузь народилася і живе в Заліщиках, навчається у 4(8)-А класі Заліщицької державної гімназії та Заліщицькій музичній школі по класу фортепіано, займається у танцювальному гуртку, захоплюється образотворчим мистецтвом, бере участь у творчих конкурсах,зокрема і всеукраїнського рівня, неодноразово виборювала призові місця в номінації «Малюнок» у конкурсах районного та обласного рівня.  

 

Назва роботи: Присвячено подвигу льотчика, Героя України Костянтина Могилка та екіпажу літака-фоторозвідника Ан-30Б, що здійснював розвідувальний політ над містом Слов'янськом Донецької області.

(6 червня 2014 р. літак ВПС України під час російсько-української війни був збитий. Командир екіпажу Костянтин Могилко віддав наказ екіпажу залишити літак. Ціною власного життя він скерував літак за межі Слов'янська й запобіг жертвам серед мирного населення. Трьом членам екіпажу вдалося покинути борт, а п'ятеро загинули. Літак Ан-30 розроблений авіапідприємством ім. О.Антонова).

Техніка виконання роботи: гуашеві фарби.

Прізвище, ім’я, по батькові автора: Савчинський Іван 

Коротка біографічна довідка: Іван Савчинський народився і живе в Заліщиках, навчається у 3(7)-Б класі Заліщицької державної гімназії, захоплюється робототехнікою, судномоделюванням, LEGO-анімацією, створює мультфільми на різні теми, бере участь у конкурсах з образотворчого мистецтва, виборював призові місця в номінації «Малюнок» у конкурсах районного та обласного рівня. 

Немає коментарів:

Дописати коментар