четвер, 4 квітня 2019 р.

29 березня 2019 року відбулося засідання районного методичного об'єднання для вчителів художньо-естетичних дисциплін "Сучасні художні техніки та їх реалізація на уроках образотворчого мистецтва"


МАЙСТЕР-КЛАС ЗІБРАВ
ТВОРЧИХ ОСВІТЯН

Нещодавно, 29 березня 2019 року, відбулося засідання районного методичного об'єднання для вчителів художньо-естетичних дисциплін "Сучасні художні техніки та їх реалізація на уроках образотворчого мистецтва".
Своїм досвідом поділилася вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІ ст. села Угриньківці О.М. Добіль та провела майстер-клас, продемонструвавши цікаві вироби на великодню тематику. Педагоги захоплено виготовляли писанки, великодні віночки, чудові прикраси для оформлення кошика, створювали різноманітні композиції. 
Заступник директора ЗОШ І-ІІ ст. села Дзвиняч, учитель-новатор О.М. Копичинська взяла активну участь у майстер-класі, доповнюючи представлене своїми тематичними виробами, а також ознайомила учасників із поетапним виконанням робіт у різних художніх техніках. Освітяни мали можливість поспілкуватися і зробити своїми руками яскраві вироби, які вражали креативом.
Змістовним досвідом роботи з питань сучасних методів формування мистецьких компетентностей учнів на уроках художньо-естетичного циклу поділилася вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІ ст. села Бедриківці Г.І.Андрущак.
Як повідомила вчитель образотворчого мистецтва Заліщицької державної гімназії О.І.Дяків, у рамках відзначення 205-річчя від дня народження Тараса Шевченка у закладі освіти відбувся конкурс малюнків «Мій Шевченко» за участю учнів 1(5)-3(7) класів. За підсумками конкурсу були визначені призові місця та урочисто нагороджені 12 гімназистів, які представили свої талановиті роботи
На завершення семінару прозвучали методичні рекомендації щодо покращення та підвищення ефективності художньо-естетичної освіти в умовах Нової української школи.

 Любов Філіповська, 
методист з предметів художньо-естетичного 
циклу РНМК

Немає коментарів:

Дописати коментар